Despre noi

Suntem o echipă extrem de serioasă și ne dăm tot interesul pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Misiunea noastra

Suntem aici pentru a vă ajuta în dezvoltarea afacerii voastre și pentru a vă conduce către cele mai bune rezultate. 

Valorile noastre

Oferim calitate și nu cantitate. Ne alegem cu grijă partenerii și preferăm colaborări pe termen lung.

““O călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni și nu în kilometri.”

Tim Cahill

DESPRE NOI

 

Nordic Zen – Alina & Adrian

De când ne-am cunoscut călătorim în continuu. Inițial a fost doar un hobby, profesional am avut un magazin online, creat doar de noi, de la zero, fără să știm absolut nimic din acest domeniu. Am riscat și am avut succes! Ne-a plăcut foarte mult faptul că am reușit să ne creăm propiul site, ne plăcea interacțiunea cu clienții, dar nu și comerțul, așa că am pus punct și ne-am reorganizat.

 

Astăzi, ne bucurăm să creăm conținut și site-uri pentru voi și să călătorim peste tot pentru a vă cunoaște. Eu, Alina, fotografiez aproape tot ceea ce văd și impărtășesc ulterior cu urmăritorii mei din Instagram și din blog (www.instatravel.ro).  Lui Adi îi place să zboare cu drona și să privească locurile din alte perspective, videoclipurile lui le găsiți pe canalul de YouTube. 

 

În aventura noastră cu magazinul online, dar și în aventura aceasta cu agenția de travel marketing, am testat tot ce se poate în Social Media (Facebook, Instagram, TikTok, YouTube), dar și în Google. Am greșit, am învățat, am greșit din nou, am invățat altă lecție, iar ACUM suntem gata să împărtășim succesul și cu tine!